• beleef Friesland
 • Die Nordsee GmbH
 • EDR
 • INTERREG
 • INTERREG Deutschland Nederland
 • Marketing Groningen
 • Niedersächsisches Ministerium für Wirtschaft, Arbeit und Vekehr
 • Provincie Drenthe
 • Provincie Fryslân
 • Provincie Groningen
 • Wattenmeer – Weltnaturerbe
 • « „Verhalen

  Bram van de Klundert over het WNF en de Waddenzee

  29. November 2012

  In Zoutkamp, met uitzicht op de oude sluis in het Reitdiep verteld Bram van de Klundert van het Wereld Natuur Fonds (WNF) over zijn werk en zijn ervaringen in het Waddengebied. Het WNF werkt aan de bescherming van verschillende leefgebieden van dieren en planten, zoals oceanen en zeeën, waterrijke gebieden en bossen over de hele wereld. De heer Van de Klundert is programmamanager bij het WNF en is in die hoedanigheid betrokken bij het natuurbeheer van Waddenzee. Onlangs is het boek “Expeditie Wildernis” van zijn hand verschenen. Hierin beschrijft hij twaalf natuurgebieden in Nederland, waaronder de Waddenzee. Van de Klundert heeft hiertoe een aantal dagen in afzondering de ‘eilanden’ Rottumerplaat en Griend verkend. Hij kent het Waddengebied als geen ander.

  Tags: , , , , , , , ,

  Kommentare