• beleef Friesland
 • Die Nordsee GmbH
 • EDR
 • INTERREG
 • INTERREG Deutschland Nederland
 • Marketing Groningen
 • Niedersächsisches Ministerium für Wirtschaft, Arbeit und Vekehr
 • Provincie Drenthe
 • Provincie Fryslân
 • Provincie Groningen
 • Wattenmeer – Weltnaturerbe
 • « „Verhalen

  Lenie ‘t Hart over haar missie en passie

  07. December 2012

  Een uitgebreid interview met Lenie ‘t Hart. De oprichter van de zeehondencrèche in Pieterburen vangt sinds 1971 zieke en verzwakte zeehonden op. De crèche heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een echt zeehondenziekenhuis, compleet met quarantaines, laboratorium, röntgenafdeling enz. Naast de medische behandeling van zeehonden wordt er door middel van rondleidingen, een vaste expositie en een film voorlichting gegeven over de problemen van de zeehond en zijn milieu. In het WaddenWiki-interview vertelt Lenie over haar missie en passie: de natuur, de zee, de zeehond.

  Kommentare