• beleef Friesland
 • Die Nordsee GmbH
 • EDR
 • INTERREG
 • INTERREG Deutschland Nederland
 • Marketing Groningen
 • Niedersächsisches Ministerium für Wirtschaft, Arbeit und Vekehr
 • Provincie Drenthe
 • Provincie Fryslân
 • Provincie Groningen
 • Wattenmeer – Weltnaturerbe
 • « „Persberichten

  Kom over de dijk

  09. April 2013

  Hoe kom je eigenlijk op het Wad? De Ommelanderzeedijk is op vele manieren te passeren. Journaliste en schrijfster Ineke Noordhoff verkende in 2013 de Groningse Waddenkust. Ze zocht plaatsen waar de schoonheid van het Wadden Werelderfgoed zich toont en laat zich verrassen door de mensen en hun verhalen. Lees haar verslagen in het reisdagboek en volg haar pad op Facebook en Twitter @WaddenWiki.

  Ineke Noordhoff is een journaliste met een scherp ontwikkeld oog voor landschap. Onlangs voltooide ze de Master landschapshistorie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Maar misschien kent u haar van artikelen in Trouw, NRC of Noorderbreedte. Ze publiceerde bij Atlas onder meer Zee rondom een boek over wonen op een Waddeneiland, en Natuurmakers over hoe Nederland nieuwe natuurgebieden aanlegt.

  Tags: , , , , , , ,

  Kommentare